ТРЦ Gulliver і фестиваль Atlas: як минув найкращий вихідний 15 липня (фото)

15 липня у Києві відбувся найкращий вихідний, який організували фестиваль Atlas та торгово-розважальний центр Gulliver. Це перша офлайн-зустріч для організаторів Atlas з початку повномасштабного вторгнення. 

ТРЦ Gulliver і фестиваль Atlas провели найкращий вихідний: що булоУсі активності відбувалися на Спортивній площі та терасі ТРЦ Gulliver.

На безоплатній фан-зоні для киня та гостей міста працювали фуд-корти, лаунж-зона та інші активності. На сцені Спортивної площі виступали українські артисти: Lida Lee, гурти BAH.ROMA, Tember Blanche та CHEEV. Розважали дотепними жартами резиденти "Підпільного стендапу" — Василий Байдак, Дмитро Білоус та Свят Загайкевич. 

Після концерту пройшов показ фільму "Найкращі вихідні" просто неба на фасадному екрані ТРЦ Gulliver.

Після усіх основних подій відбувся закритий концерт, куди можна було потрапити за благодійним квитком на Фестиваль Atlas після перемоги. Він коштував 1 тисячу гривень, проте 100% від продажу перерахують у благодійний фонд "Твоя опора".

Хто з артистів виступав 15 липня у ТРЦ Gulliver:

  • Творці хітів "Доброго вечора, ми з України" PROBASS ∆ HARDI;
  • MÉLOVIN з новою піснею "Don't need your love";
  • Артем Пивоваров.

Під час події зібрали понад 2,5 мільйона гривень, які направлять у благодійний фонд "Твоя опора". На ці гроші придбають обладнання для Київської міської клінічної лікарні. Також на концерті провели благодійний аукціон — розіграли тубуси від CAESAR та гільзи від снарядів, які були підписані всіма артистами та резидентами "Підпільного стендапу", модель літака МІГ-29 з підписом пілота "привида" Karaya та його шеврон, а також прапор, підписаний головнокомандувачем ЗСУ – Валерієм Залужним

Музичний канал MEGOGO LIVE безкоштовно транслював концерт на своїй платформі, який можна переглянути на каналі Atlas Festival.

Збір досі триває, охочі допомогти можуть долучитися за покликанням. Також можна придбати благодійний квиток на Фестиваль Atlas після перемоги.

Інспектори зупинили будівництво ТРЦ на місці закинутого кафе на Хрещатику