Трагедія на канатній дорозі: у власника атракціону та КМДА провели обшуки

Поліція Києва провела обшуки у фірмах власника канатної дороги, на якій загинув 20-річний хлопець, у профільних службах КМДА та держконтролю, які погодили розташування та діяльність атракціону. 

Про це інформує пресслужба Нацполу. У КМДА та власника атракціону, на якому загинув 20-річний хлопець, провели обшукиПравоохоронці допитали директора та персонал атракціону і вилучили службову документацію.

Досудове розслідування здійснюють за двома статтями Кримінального кодексу України: порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини та службова недбалість.У КМДА та власника атракціону, на якому загинув 20-річний хлопець, провели обшукиВинним загрожує до восьми років увʼязнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.

Нагадаємо, 21 липня в Києві обірвався трос атракціону-спуску через річку Дніпро. Внаслідок аварії на канатній дорозі загинув 20-річний хлопець. Тіло парубка рятувальникам вдалося знайти лише сьогодні зранку.Трагедія на канатній дорозі через Дніпро у Києві: в КМДА проводять обшуки

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом знесення садиби Зеленських: деталі