The Washington Post відкриває своє представництво в Києві
Фото: Michael Fleischhacker

Американська газета The Washington Post відкриє в Києві своє представництво. Про це йдеться в офіційній заяві видання.

Очолить українське бюро The Washington Post Ізабель Хуршудян, яка співпрацює з виданням з 2014 року і протягом двох років працювала у московському представництві. Починаючи з січня вона висвітлює події в Києві. Головним кореспондентом українського бюро стане Макс Берак, який раніше очолював бюро в Найробі. Він працює в Україні вже протягом двох місяців.

Хуршудян та Берак керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, які приїздитимуть на ротації.

"Багато місяців газета "Пост" присвячувала значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на російському кордоні України та, зрештою, подальшого російського вторгнення. Коли війна вступить у затяжну фазу, бюро дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми продовжуватимемо забезпечувати відмінну й авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі по всьому світу", — заявив редактор закордонних справ The Washington Post Дуглас Джель.

Висвітлювати події, які пов’язані з війною в Україні, видання буде через цілодобову стрічку новин на своєму сайті, а також через Telegram-канал і базу перевірених матеріалів із місць подій.

Посольство Німеччини відновило роботу у Києві