Тепло, але з дощами: якою буде погода у Києві наступного тижня
Фото - Facebook

Наступного тижня у Києві погода буде теплою, проте іноді дощитиме. Ближче до вихідних може очікуватись гроза. 

У понеділок, 5 серпня, вдень у Києві на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Стовпчики термометра в цей день покажуть від +19°C вночі й до +25°C вдень.

У вівторок, 6 серпня, ясна погода буде триматися у Києві впевнено, вдень можлива недовга хмарність. Без опадів. Зранку температура коливатиметься в межах +19, +21°C, вдень до +25°C.

В середу, 7 серпня, у Києві хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Стовпчики термометра в цей день покажуть від +19°C вночі й до +25°C вдень.

В четвер, 8 серпня, у Києві хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. На стовпчиках термометрів +18°C й до +26°C.

В п'ятницю, 9 серпня, вдень у Києві очікується хмарність. Вдень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора. Повітря прогріється до +26°C.

У суботу, 10 серпня, незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір у Києві обіцяє бути ясним. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря протягом дня становитиме від +19°C до +27°C.

В неділю, 11 серпня, у Києві ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Максимальна температура прогріється до +25°C.

"А ось з наступного тижня, з 13-14 серпня, за попередніми прогнозами, які потребуватимуть уточнення, в Україну повернеться сильна спека. Проте радує, що це вже буде середина серпня, а не липня, і ночі все ж повинні бути свіжими та контрастними", — розповіла синоптик Наталка Діденко. 

Скільки коштують квартири у Києві на первинному та вторинному ринках: деталі