Прогноз погоди в Києві на тиждень 1, 2, 3, 4, 5, 6 та 7 квітня 2024 року.

Перший тиждень квітня у Києві буде переважно сухим та теплим, проте в деякі дні синоптики прогнозують дощі.

В понеділок, 1 квітня, очікується тепла, ясна та малохмарна погода без опадів. Температура вночі +11°C, вдень від +21 до +23°C. Іноді віятиме південний вітер з поривами до 12 м/с.

У вівторок, 2 квітня, опади малоймовірні, але за прогнозом "Укргідрометцентру" місцями пройде невеликий дощ. Зранку сонце ховатиметься за хмарами. День буде теплий, максимально температура повітря прогріється +23°C.

Середа, 3 квітня, пройде без дощів, але на киян чекає похмура погода. Вдень можливе короткочасне прояснення. Трохи похолоднішає, стовпчики термометра покажуть від  +10°C вночі й до +15°C вдень.

В четвер, 4 квітня, зранку можливі невеликі опади, але загалом буде ясна погода.  Очікується від +6°C вночі й до +14°C вдень.

В п'ятницю, 5 квітня, цілий день буде хмарно. Вдень можливо пройде дрібний дощ з грозою. Повітря прогріється до +13°C.

В суботу, 6 квітня, очікується потепління, але без сонця. Дощів та інших опадів не прогнозують, температура повітря протягом дня — від +10°C до +18°C.

В неділю, 7 квітня, хмари закриватимуть небо, але іноді буде сонячно. Дощів не передбачають, буде комфортна безвітряна погода. Зранку до +12°C, вдень до +18°C.

Нагадаємо, що 29 березня 2024 року на Метеорологічній станції Бориспіль зафіксували новий температурний рекорд.

З 1 квітня в Україні зросте вартість оформлення закордонного паспорта: деталі