Таксі Uklon не їздитиме у комендантську годину: причина

Сервіс виклику таксі Uklon обмежить роботу в комендантську годину.

Про це повідомив гендиректор Uklon Сергій Гришков.

Він розповів, що рішення прийняли у відповідь на звернення патрульної поліції Києва від 7 березня 2024 "щодо розгляду можливості припинення надання послуг у комендантську годину". 

Перше обмеження роботи сервісу розпочнеться в ніч з 14.03.2024 на 15.03.2024. Надалі обмеження діятиме по всій Україні відповідно до комендантських годин кожного з регіонів. 

Нове технічне доопрацювання сервісу завершили сьогодні. Воно дозволить обмежувати роботу сервісу під час комендантської години в кожному з регіонів України.

В Uklon зазначили, що протягом двох років компанія не порушувала комендантську годину. 

"Компанія діє у правовому полі. Uklon є онлайн-платформою, а не службою таксі. Тобто, компанія надає доступ до онлайн-сервісу як пасажирам, так і водіям-партнерам. Чи працювати у комендантську годину — це вибір партнерів, які мають перепустку і можливість здійснювати перевезення вночі", — розповів Сергій Гришков. 

Весь цей час основний напрямок для поїздок Uklon був — вокзали та лікарні. Але за останні 2 роки вони вперше отримали звернення-рекомендацію від поліції та вирішили виконати його. 

Водіям та пасажирам заборонили вмикати музику в транспорті