Суд дозволив арешт Медведчука: його зараз розшукують
Фото: epravda.com.ua

Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для кума путіна та голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР та дозволив взяти Медведчука під варту за його відсутності, керуючись ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, ДБР та Офіс генпрокурора вже вжили заходів щодо оголошення його у міжнародний розшук.

Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. Зараз його місце перебування встановлюється. Українців у разі наявної інформації про можливе місце перебування Медведчука просять негайно повідомляти до ДБР на електронну адресу inform.dbr@gmail.com та за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Медведчук втік зі свого палацу під Києвом, де мав сидіти під домашнім арештом за підозрою у держзраді. Зараз його палац стоїть порожнім, а сам кум путіна переховується від української влади.

У Хорватії арештували 92-метрову яхту Віктора Медведчука — ЗМІ