Сценарист серіалу “Гаррі Поттер” не читав усіх книг Роулінг про чарівника: подробиці
"Гаррі Поттер і смертельні реліквії: Частина 1" / IMDb

Енді Грінвальд, один зі сценаристів серіалу про Гаррі Поттера від HBO, розповів, що не дочитав всі книги Джоан Роулінг про “хлопчика, що вижив”.

Про це йдеться у матеріалі That Dark Place.Сценарист серіалу “Гаррі Поттер” не читав усіх книг Роулінг про чарівника: подробиціУ лютому цього року, у подкасті The Watch, сценарист зазначив, що йому не подобається ідея “ретельної адаптації” книг письменниці, незважаючи на те, що це “ймовірно, принесе успіх”. 

Водночас сценарист зізнався, що не дочитав усі книги про Поттера.

“Я читав їх своїй старшій доньці, поки вона не змогла читати їх сама”, — сказав Грінвальд. Також він додав, що “у цьому світі є інші творчі можливості”, втім зауважив, що Роулінг контролює всі процеси і навряд чи “дозволить комусь грати з її іграшками”.Сценарист серіалу “Гаррі Поттер” не читав усіх книг Роулінг про чарівника: подробиці

Що відомо про серіал про Гаррі Поттера від HBO

Прем'єра першого сезону майбутнього американського фентезійного серіалу від HBO запланована на 2026 рік.

Серіал складатиметься з 7 сезонів, що виходитимуть впродовж 10 років. Виконавчими продюсерами проєкту стали авторка оригінальної серії книг Джоан Роулінг та Ніл Блер — продюсер серії “Фантастичні звірі”.

У вересні цього року оголосили відкритий кастинг для дітей з Великої Британії та Ірландії на головні ролі. Актор Ґері Олдман (виконавець ролі Сіріуса Блека в оригінальній серії фільмів) зазначив, що не очікує, що його покличуть виконувати роль Блека знову, однак через пару років він міг би втілити образ Дамблдора.Сценарист серіалу “Гаррі Поттер” не читав усіх книг Роулінг про чарівника: подробиці

Померла акторка Меггі Сміт, відома за роллю професорки Макґонеґел у “Гаррі Поттері”
Це 10 нових фільмів жовтня