Столичні будинки будуть утеплювати за бюджетні кошти

В наступному році Київрада виділить близько 100 млн грн на утеплення столичних будинків в рамках програми по енергомодернізації «70 на 30». Для того щоб потрапити в програму, потрібно до 22 грудня подати заявку на участь, повідомляє «Вечірній Київ».

Консультують і приймають заявки в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури за адресою: вул. Велика Житомирська, 15.

«Попередньо на програму «70 на 30» Київрада виділяє 100 млн грн. До Нового року нам треба зрозуміти, скільки будинків ОСББ та ЖБК візьмуть в ній участь, щоб потім можна було виділити додаткові кошти», - говорить начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства КМДА Віра Радченко.

За словами столичних чиновників, в 2018 році місто зможе профінансувати 200-250 заявок на участь в програмі «70 на 30». Крім того, програма діє для всіх будинків, що перебувають у комунальній власності. Місто виділить 70 відсотків коштів, якщо жителі зберуться робити в своєму будинку капітальний або будь-який серйозний ремонт.

Раніше ми повідомляли, що в Оболонському районі створили будиночки для безпритульних тварин.