Столичні школи відкриють 1 вересня: як проходитиме навчання
Фото: unsplash.com

Столичні школи мають намір відкрити 1 вересня. Навчання в них відбуватиметься, зокрема, і в очному форматі у тих навчальних закладах, де є укриття. Школи, в яких або поруч із якими немає укриттів, працюватимуть в онлайн-форматі.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Навіть в цих складних умовах, в ситуації воєнного стану ми з вами ухвалили рішення відкрити школи та садочки та розпочати в них новий навчальний рік. Навчальні заклади міста знову прийматимуть учнів, дітей. Це серйозне і відповідальне рішення.

Кличко зазначив, що безпека дітей та вчителів — це головне. Тому у столиці перевірили всі школи на наявність укриттів чи приміщень, які можна використовувати як укриття.

Ще раз наголошую — облаштування укриттів у наших школах та садках — це найголовніше питання в підготовці навчальних закладів. Бо йдеться про життя та здоров’я наших дітей. Тому прошу серйозно поставитися до цього питання.

Зазначається, що у столиці для очного навчання дітей відкриють тільки ті школи, де облаштовані найпростіші укриття. Заклади ж, в яких і поруч з якими немає укриттів, працюватимуть в онлайн форматі.

Навчальні програми в українських школах оновили через війну: що змінилось