Стартував передпродаж прикрас з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"

Сьогодні, 2 березня, стартує передпродаж прикрас з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня". Оформити передзамовлення вже можна на сайті та в магазинах SOVA.

Головна ідея анімаційного фільму — "Світло подолає темряву" — відображає головну особливість колекції. Кожна прикраса оздоблена фантазійною емаллю, яка світиться в темряві.

Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"

"Всесвіт Мавки багатий на потаємні сенси, і кожен його елемент детально продуманий. Орнаменти й символи — важлива складова української історії. У фільмі вони зображені на деревах, каменях, на героях і їхньому одязі. Один з таких символів — орнамент у вигляді спіралі, що уособлює циклічність часу та зміни", — ділиться натхненням бренд.

У колекцію увійшли моносережки, кафи, каблучки, підвіс, кольє-трансформери та браслети, що виконані у білому та жовтому золоті.

У колаборації втілені флористичні мотиви з рухливими елементами, які перегукуються з рослинами Магічного Лісу, які колихаються від "мови вітру". Деталі у вигляді листочків відтворені як в прикрасах, так і на їх застібках.

Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"

Прикраси з колаборації SOVA x "Мавка. Лісова пісня"
Придбати прикраси колаборації SOVA × "Мавка. Лісова пісня" в магазинах SOVA можна буде з 20 березня.

Водночас, клієнти, які оформлять передзамовлення, матимуть можливість отримати подарунковий сертифікат ювелірного бренду на суму 10 000 гривень. Розіграш відбудеться на Instagram сторінці SOVA 20 березня.