Навчання
Фото: unsplash.com

В понеділок, 8 серпня, розпочався прийом заявок на безоплатне навчання IT-спеціальностям в рамках освітнього проєкту ІТ Generation. Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації 

Заявки прийматимуть протягом наступних двох тижнів. Щоб подати заявку, спочатку потрібно на платформі проєкту обрати одну з IT шкіл-партнерів та освітню програму. Потім — перейти на сайт обраної школи та подати заявку там. Відбір студентів будуть проводити самі школи, проводячи тестування та співбесіди.  

Подавати заявки можуть українці у віці від 21 до 60 років, які ніколи раніше не навчалися ІТ-спеціальностям та не мають досвіду роботи в цій сфері. Заявникам бажано знати англійську мову на рівні від В1. Тривалість навчання становитиме 2–6 місяців залежно від програми. 

Навчатися можна буде за такими напрямами: 

  • технічні: FrontEnd; QA; JavaScript; Java; Python, Blockchain; 
  • нетехнічні: Project/Product Management; UI/UX Design; Business Analysis; HR/Recruiting; Digital Marketing. 

"Основна мета ІТ Generation — допомогти талановитим українцям знайти себе в одній з найперспективніших сфер, продовжити працювати та розвивати українську економіку заради перемоги та успішного майбутнього нашої держави", — кажуть у Мінцифри.

Чого навчатимуть школярів на уроках інформатики з вересня