Jager Music Awards 2024

Премія незалежної музичної сцени Jager Music Awards 2024 оголосила переможців у всіх номінаціях. Гаслом премії став заклик «Майструймо гучну культуру». Особливу увагу приділили номінації "Майстерність року", де вперше номінувалися кавери на українські сучасні й народні пісні.

Переможець в номінації "Майстерність року" на сучасні треки  Anton Kramer

Переможець в номінації "Майстерність року" серед авторських версій  ЩукаРиба, Bunht та Yevhen Puhachov з піснею «То не ластовка».

Також назвали переможців у традиційній номінації Young Blood. Артисти отримали 50 тисяч гривень на розвиток своєї професійної музичної кар’єри або віддати на благодійність.

«Цьогорічною премією ми мали на меті підтримати українську музичну сферу, яка сильно ослабла через війну. А це в першу чергу молоді виконавці, майбутнє і теперішнє нашої музики й культури. Говорити про незалежну сцену, відкривати нові імена, спонукати до експериментів і відзначати автентичність – наші пріоритети від початку діяльності премії. Тематика Jager Music Awards 2024 дуже символічна – майстрування культури. Хотілось залучити слухачів, артистів, журі до процесу творення нашої історії тут і зараз. Думаю, нам це вдалось.» – каже бренд-менеджер Jägermeister Олександр Перера.

Повний список переможців:

Артист(-а) року

OTOY

Трек року

СТАСІК «Герої вмирають»

Відео року

Andrii Barmalii «я нормально»

Колаба року

NAZVA. Альбом «Гурма»

Явище року

Василь Байдак. Креативні музичні збори 

Лейбл року

kontrabass promo

Майданчик року 

!FESTrepublic

Журналіст(-ка) року 

Олексій Бондаренко

Майстерність сучасні пісні

Anton Kramer «Знаєш, як болить» (Lama)

Майстерність народні пісні

ЩукаРиба, Bunht, Yevhen Puhachov «То не ластовка»

Young Blood Jägermeister Choice

Renie Cares

A04F feat. JorDee

Alexjazz

Young Blood Jury Choice

Sophième

YARIMA

Drum&Tuba Band

Young Blood People's Choice

OKAZIA

Angela Verá

YAD BAND

Побачити оголошення молодих переможців, відчути нове звучання альтернативної сцени й надихнутись живими виступами можна на YouTube каналі премії за посиланням