Спекотно, іноді з грозами: якою буде погода у Києві наступного тижня

Наступного тижня, 15-21 липня, у Києві очікується спекотна погода, стовпчики термометрів підніматимуться до +34-36°C. Проте можливі грози. 

У понеділок, 15 липня, у середині дня небо у Києві вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі 28°C, вдень — 36°C. 

У вівторок, 16 липня, вдень у Києві на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +26°C, вдень — +35°C. 

Середа, 17 липня, зранку небо буде хмарним. Удень, можливо, пройде дощ із грозою — стовпчики термометрів показуватимуть до +36°C.

"У Києві понеділок, вівторок та середа будуть рекордно пекучими, +36-38°C, ймовірно вище. Сухо, сонячно. У столиці послаблення спеки очікується 18 липня, у четвер", — розповіла синоптик Наталка Діденко. 

Спекотно, іноді з грозами: якою буде погода у Києві наступного тижня 15-21 липня 2024 року

У четвер, 18 липня, вдень у Києві на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним. Без опадів. Температура повітря підніметься до +30°C. 

П’ятниця, 19 липня, у Києві погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +23°C, вдень — +30°C. 

У суботу, 20 липня, вдень у Києві буде хмарно, але вечір стане ясним. Без опадів. Температура повітря до +29°C.

В неділю, 21 липня, ранок та вечір у Києві будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів. Температура повітря вночі +21°C, вдень — +31°C.

Як допомогти тваринам у спеку