Прогноз погоди в Києві на липень 2023 року

Липень у Києві обіцяє бути теплим, іноді спекотним та лиш інколи з опадами, повідомляє сайт моніторингу погоди Wisemeteo.

Як зазначила народна синоптикиня Наталка Діденко, з початком другого літнього місяця в Україну повернеться висока температура повітря та відновиться спека.

У перший тиждень липня очікується переважно ясна та тепла погода. Порівняно з останніми днями червня, містяни зможуть більше часу проводити на сонечку та гуляти на свіжому повітрі. Проте 3,4,6 та 12 липня синоптики прогнозують дощі. Стовпчики термометра протягом перших двох тижнів липня показуватимуть вночі +16 °C, +17°C, а вдень до +27°C.

Прогноз погоди в Києві на липень 2023 рокуПісля 16 липня сонячних днів побільшає. Опади ймовірні лише 20 липня, проте в деякі дні буде похмура погода. У більшості днів середня температура становитиме + 27°C. 

Прогноз погоди в Києві на липень 2023 року

Ближче до кінця місяця повітря становитиметься все теплішим, тому відчуватиметься справжнє літо.

Раніше ми писали, що другий фестиваль "Стадіон Культури" пройде у Києві 8 та 9 липня. Липневий фестиваль буде не менш цікавим, ніж червневий, повідомили в команді соціально-культурної ініціативи.

У Києві відбудеться фестиваль "Лінія іспанського кіно": дата та програма