Прогноз погоди в Києві на тиждень 28 серпня — 3 вересня 2023 року

У Києві майже весь наступний тиждень буде дуже спекотно. Киян попереджають, що температура повітря підніметься до +36°, а місцями й вище. 

За даними sinoptik.ua, з 28 серпня по 3 вересня, попри кінець літа та початок осені, спека не відійде, але ближче до вихідних кияни відчують трохи прохолоди.

У понеділок, 28 серпня, очікується мінлива хмарність. Ймовірні короткотривалі дощі, проте на температуру повітря це не вплине. Вночі стовпчики термометра показуватимуть +24°C. Вдень очікується від +32°C до +35°C.

У вівторок, 29 серпня, сонце світитиме увесь день, опадів не передбачається, тож виходячи на вулиці не забувайте про окуляри, головний убір та сонцезахисний крем. Ніч буде тепла, до +25°C, а вдень спекотно до +36°C.

У середу, 30 серпня, синоптики прогнозують мінливу хмарність. Сонце інколи ховатиметься за хмарами, вдень можливий дощ. Ввечері буде ясно. Температура повітря вночі до +23°C, вдень — до +31°C.

У четвер, 31 серпня, безхмарна погода протримається у Києві до кінця дня, проте почнеться зниження температури, хоч і лише на трішки. Вночі +22°C, вдень до +29°C.

П’ятниця, 1 вересня, буде першим днем, коли стане холодніше. Вдень місцями пройде короткочасний невеликий дощ, стовпчики термометра вночі не підіймуться вище +21°C. Вдень буде приємна погода без задухи, до 26°C.

У суботу, 2 вересня, опадів не планується, з ранку й до самого вечора триматиметься похмура погода, і лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Температура повітря складе вдень від +20°C до +25°C.

В неділю, 3 вересня, буде ясно, проте вже не спекотно. Опадів не передбачається. Подекуди небо може затягнути хмарами. Очікується від +19°C до +26°C.

Раніше ми писали, що у серпні в Києві зафіксували найтеплішу ніч за останні 13 років.

На яких пляжах Києва не рекомендують купатися: результати перевірки