1 липня у Києві через спеку різко погіршилась якість повітря: що відомо

У Києві через спеку різко погіршилась якість повітря. 1 липня концентрація діоксиду азоту у повітрі сягнула критичної позначки, що може негативно впливати на самопочуття та здоров'я людей.

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

Зазначається, що спекотна, суха та маловітряна погода спричинила накопиченню й інших речовин в приземному шарі повітря, які забруднюють повітря. У вівторок, 2 липня, ситуація не покращиться.

UPD: У КМДА спростували інформацію про забруднене повітря у Києві. За інформацією моніторингових постів, вечері, 1 липня, індекс якості повітря в Києві дуже низький, якість повітря в нормі. 

"Попри повідомлення, які ширяться в мережі Інтернет, міська система моніторингу якості повітря не фіксує перевищення концентрації діоксиду азоту. Слідкувати за поточним станом якості повітря в додатку Київ Цифровий".

1 липня у Києві через спеку різко погіршилась якість повітря: що відомоКиянам рекомендують пити більше води, не гуляти поряд з трасами та автомагістралями, не перебувати біля залізниць. Вдома необхідно зробити вологе прибирання та увімкнути зволожувач повітря.

Нагадаємо, що через спеку на столичних дорогах працюють поливальні машини.

Дощі та спека до +35: якою буде погода у Києві наступного тижня