SOVA x FROLOV: нова колаборація, яка рятує життя

Ювелірний дім SOVA та бренд FROLOV презентували продовження колаборації For Love, щоб зібрати кошти на турнікети для зупинки критичних кровотеч.

Прикраси колекції каблучки, кафи, підвіси та кольє мають форму анатомічного серця, символу бренду FROLOV, у різних його інтерпретаціях. 

У колаборацію увійшли кольє та каблучки, які повторюють контури серця, виконані у золоті та з діамантами, мінімалістичні персні-печатки, statement-кафи та п'ять оригінальних підвісів у жовтому та білому золоті. Колекція доповнена базовими сережками для стилізації виробів.

Флагман колекції — акцентний каф-серце, який ідеально повторює форму вуха. Прикраси унісекс і створені таким чином, аби не обмежувати вас у способах комбінацій і варіантах використання.

Особливість колекції  підвіси у різних ювелірних виконаннях золоті підвіси з блакитними діамантами та жовтими сапфірами, з поєднанням жовтого та білого золота, з покриттям чорного родію та вставок з рубінів. Підвіси можна стилізувати як для сережок, так і зі шнурками ручної роботи з натурального шовку, які виконані майстрами FROLOV. 

Срібний підвіс у формі анатомічного серця з різними відтінками жовто-блакитної емалі має благодійну місію. Прикраса лімітована —  всього виготовлено 1000 срібних сердець, кожне має персональний номер на звороті. Кошти з продажу серця перерахують в медичний батальйон “Госпітальєри”.      

Переглянути колекцію повністю та замовити прикраси можна на сайті

Нагадаємо, український бренд zmist до Дня святого Валентина випустив благодійну колекцію сувенірних чашок, які "привезли з Криму".