Парфум Soul of Ukraine
Фото: Soul of Mine

Українська парфумерка та засновниця одеського бренду Soul of Mine випускає аромат Soul of Ukraine, щоб допомогти українським дітям, які постраждали від російської агресії.

За словами Ольги, вона була вимушена поїхати з рідної Одеси заради безпеки своїх дітей. Опинившись у безпеці, вона вирішила спрямувати свій біль та розпач на роботу та на допомогу дітям, що страждають від війни.

"Завдяки підтримці друзів і партнерів, які залюбки підтримали мою амбіційну ідею створити благодійний аромат, я змогла швидко зібрати кошти та розпочати роботу. Довго думала, як назвати парфуми, які мають стати втіленням нашої України, усієї її безмежної краси, гостинності та душевності. І зупинилася на варіанті Soul of Ukraine, що, на мою думку, був найдоречнішим та найвичерпнішим", — розповідає Ольга Юрченко.

Над створенням парфуму Soul of Ukraine працювали 14 відомих митців парфумерії. В основу аромату лягла дорога і витончена база: рідкісні види ірису, імбиру, мускусу і ванілі, а також яскраві цитрусові акорди та шлейф троянди та сандалу.

Малюнок, яким прикрасили упаковку парфуму, створила художниця з Одеси Леся Верба, яка віднедавна живе в Нью-Йорку. Незабаром ця робота може перетвориться на масштабний мурал на одній із будівель США.

Парфуми Soul of Ukraine можна буде придбати у бутиках друзів бренду в різних країнах світ, а також онлайн в інстаграмі Soul of Mine. Вартість флакона об'ємом 100 мл становить 200 доларів. 

Усі виручені від продажу кошти будуть направлені до благодійного фонду "Дитина єдиної України" — вони підуть на потреби дітей, які стали жертвами війни. 

Архітектори створили проект пасажирського терміналу "Мрія" у Гостомелі: як він виглядає