Суд назвав ім’я підозрюваного у замовленні вбивства журналіста Бабченка (оновлено)

Шевченківський районний суд столиці назвав ім'я чоловіка, якого підозрюють в організації замаху на життя російського журналіста Аркадія Бабченка. Про це повідомляє прес-служба суду.

Підозрюваним виявився громадянин України Герман Борис Львович. У четвер, 31 травня, столичний суд має розглянути клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Германа Бориса Львовича підозрюють в організації підготовки теракту.

Адвокат підозрюваного Сергій Солодко повідомив у Facebook, що Борис Герман є виконавчим директором українсько-німецького підприємства «Шмайсер». За словами адвоката, це підприємство є єдиним недержавним виробником зброї в Україні.

Оновлення. ТСН повідомляє, що підозрюваного в організації замаху на життя журналіста Аркадія Бабченка Бориса Германа вже привезли до суду. 

Нагадаємо, що «вбивство» російського журналіста Аркадія Бабченка виявилося частиною спецоперації СБУ. Згодом представники спецслужб також опублікували відео затримання замовника замаху на Бабченка. Користувачі соцмереж відреагували на новину про «воскресіння» Бабченка жартами та фотожабами.