Соцпроєкт "Ми однієї крові" створив колекцію футболок із віршами Жадана та ілюстраціями Марії Федорівни

Головним лейтмотивом лімітованої колекції футболок стали фрази з віршів письменника Сергія Жадана, а тату-майстриня Марія Федорівна ілюструвала їх у мінімалістичному стилі. Колекція стала частиною ініціативи ПУМБ «Ми однієї крові», започаткованої з метою підтримки українського бізнесу та арту, допомоги українським захисникам і пораненим, просування донорства крові.

"Любов варта всього", "Кохай, рибо, кохай", "Бути соняшником у полях Донбасу  це знати, як жити й за що помирати", "Щастя не оминеш"  ці цитати відгукнуться кожному своїми сенсами. Білі, чорні, бежеві кольори із вкрапленням червоного невидимою ниткою поєднують усіх нас бажанням жити й творити. Адже саме креатив підтримує віру українців у перемогу. Тому ми поєднали творчість письменника, рок-музиканта, волонтера Сергія Жадана з роботами сильної та жіночної водночас тату-майстрині Марії Федорівни.

Тож для кожного з нас це не просто одяг, а маніфест та можливість заявити: "У моїй крові вирує свобода, і я допомагаю тим, хто проливає за неї свою кров".

Соціальний проєкт "Ми однієї крові" створює патріотичний мерч, який щодня рятує життя. 50% вартості кожного товару спрямовується громадським організаціям "ДонорUA", "Агенти крові" та "Госпітальєри" на закупівлю такмеду та обладнання для парамедиків, доставку крові в гарячі точки.

"Наша місія — вчасно забезпечити пацієнтів якісними компонентами крові. Після повномасштабного вторгнення потреби у крові в Україні зросли на 60 %. Аби повністю забезпечувати людей кров'ю, її має регулярно здавати принаймні мільйон донорів — приблизно втричі більше, ніж зараз. Тому популяризація й системність надання крові має стати для кожного українця й, зокрема, для бізнесу важливою опцією. Більше донорів крові = більше врятованих життів»,  коментують у "ДонорUA".

З 24 лютого 2022 року Україна щодня втрачає чимало крові. Наші захисники та захисниці проливають її на полі бою, страждають і мирні жителі. Знекровлюються бізнес та економіка, тому наше завдання — покращити культуру донорства в Україні й залучити якомога більше українців підтримати ініціативу не тільки фінансово, а й стаючи донорами крові для поранених військових та мирних мешканців нашої країни.

Врятуймо разом більше життів! 

Придбати мерч можна на офіційному сайті та в Інстаграм проєкту "Ми однієї крові".

Раніше ми писали, що польський бренд Medicine випустив колекцію одягу за мотивами картин Примаченко.

Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED