Сонячно та інколи з опадами: якою буде погода в Києві з 24 по 30 квітня

Протягом цього тижня в Києві сонячні та теплі дні змінюватимуться дощовими й дещо прохолодними, а також навпаки, прогнозує сайт Sinoptik.

Ранок та день понеділка у столиці минуть похмуро, але вже ввечері на небі вийде сонце. Опади не очікуються. Вночі буде від +9 до 11°, а вдень шкала термометра підніметься до +17°. 

У вівторок вранці погода буде ясною, такою вона й залишатиметься протягом усього дня. Вночі буде +11, а вдень +18°.

У середу сонце рідко з'являтиметься з-за хмар, а ближче до вечора очікується дрібний дощ, який йтиме до самої ночі. Вночі термометр показуватиме +11, а вдень +15°. 

З ранку до самого вечора четверга у Києві небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме майже цілу добу і закінчиться лише ближче до вечора. Вночі +8°, а вдень +11°. 

У п'ятницю ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка триматиметься до самого вечора. Опадів не прогнозують. Вночі очікується +7 та +14° вдень. 

Протягом суботи погода у місті залишатиметься похмурою та сухою. Температура повітря буде майже такою ж самою, як у попередній день: вночі +8 та +14° вдень.

Весь день неділі буде хмарно. Опадів знову не прогнозують та і повітря стане теплішим, адже вночі обіцяють +9, а вдень +16°.

Раніше ми писали, у ніч на 23 квітня над Київщиною зафіксували північне сяйво. 

У ботсаду Гришка з’явиться скульптура у золотих пелюстках