Сонячно та інколи з опадами: якою буде погода в Києві з 22 по 28 травня

Протягом цього тижня у Києві буде переважно сонячно та тепло, адже за висновками фахівців вже розпочалося метеорологічне літо. Лише у четвер можливі опади, проте на температуру повітря це ніяк не вплине. 

Понеділок, 22 травня, почнеться з безхмарного ранку, але погода зміниться вже у середині дня, й небо над містом похмурніє. Хмарність протримається до вечора. Опади не очікуються. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +16 до +22 градусів, а вночі +17 градусів. 

У вівторок, 23 травня, ранок також буде сонячним, але решта дня мине з хмарами, проте без опадів. Вдень позначка термометра підніметься до +23 градусів, а вночі до +15 градусів. 

Ранок середи, 24 травня, стане найтеплішим за тиждень, адже о 9:00 очікується +19 градусів. Проте сонце пробуде лише до обіду, а потім небо затягнеться хмарами. Вдень очікується +24 градуси, а вночі +17 градусів. 

Четвер, 25 травня, ясною погодою киян не порадує — хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. До полудня опадів не очікується, але у другій половині дня можливий короткочасний дрібний дощ, який до вечора закінчиться. Вдень синоптики обіцяють +25 градусів, а вночі +18 градусів.

У п'ятницю, 26 травня, погода залишатиметься сонячною протягом усього дня. Дощу також не прогнозують. Температура повітря буде майже такою ж самою, як у попередній день: +25 градусів вдень та +17 градусів вночі.

У суботу, 27 травня, на небі не буде жодної хмаринки. Попри те, що сонячна погода буде у столиці протягом дня, сильної спеки не очікується. Повітря прогріється до +20 градусів вдень, але ніч буде прохолодною з +10 градусами. 

Неділя, 28 травня, буде теплою та сонячною. Але у другій половині дня небо затягнеться хмарами, проте ввечері сонце знову повернеться. Вдень на термометрі буде +19 градусів, а вночі +12 градусів.

Нагадаємо, у Києві відбудеться перша екскурсія на пост моніторингу якості повітря. 

У Києві в ботанічному саду посадили 25 кримських сосен: фото