Сновидіння та марення українців: у Києві відкрилась виставка "Бачити сни"

25 січня у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва відкрилась виставка сучасного мистецтва “Бачити сни”. 

Арт-об’єкти зображують художні рефлексії на тему снів, марень та підсвідомості українців.25 січня у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва відкрилась виставка сучасного мистецтва “Бачити сни”Виставка складається з робіт 36 українських митців, які використовуючи різні види мистецтва, а саме живопис, фотографію, інсталяцію, графіку, асамбляж.25 січня у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва відкрилась виставка сучасного мистецтва “Бачити сни”“Ідея проєкту народилась у дні страшних обстрілів в Україні, коли страшно було лягати спати, бо засинаючи, поринав у інший світ, а прокидався від сирени і вибухів. Коли страшно лягати, а ще страшніше — прокидатись… Нам цікаво було проаналізувати та прослідкувати ці емоції у творах митців, бо митець завжди відчуває більш тонко та має інструмент це висловити у своїх творах”, — зазначають куратори виставки Олена Єрмоленко та Валерій Лещинський. 25 січня у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва відкрилась виставка сучасного мистецтва “Бачити сни”Виставка триватиме до 18 лютого.

Графік роботи експозиції згідно графіку роботи МВЦ Музею історії міста Києва (вул. Б. Хмельницького, 7): середа — неділя з 12:00 до 19:00, а у понеділок і вівторок вихідні.

Каса працює з 12:00 до 18:30.

Вартість вхідного квитка: 100 грн/50 грн (повний/пільговий).25 січня у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва відкрилась виставка сучасного мистецтва “Бачити сни”Раніше “Наш Київ” писав, що у книгарні "Сяйво книги" пройде виставка картин, написаних жінками загиблих Героїв.

У Києві відкриється благодійна фотовиставка останнього польоту "Мрії": де та коли