Сніг і морози: якою буде погода у Києві з 20 по 26 листопада

Наступного тижня в столиці очікуються морози, сніг і дощі. Протягом наступних семи днів сонця видно не буде, хоча плюсова температура подекуди ще зберігатиметься.

У понеділок, 20 листопада, очікується хмарна погода з проясненнями на вечір. Опадів у цей день не передбачається. Температура повітря складе від -4 до 0°C.

У вівторок, 21 листопада, день та вечір будуть такими ж похмурими, як і напередодні. Опадів не передбачається. Температура повітря прогріється максимум до 1 градусу тепла.

У середу, 22 листопада, в столиці очікується дрібний сніг, який йтиме вночі та ввечері. Сонце в цей день не вийде з-за хмар. Температура повітря складе від -3 до -1°C.

У четвер, 23 листопада, також йтиме дрібний сніг, але вже протягом всього дня. День буде хмарним. Температура повітря складе від -7 до +1°C.

У п’ятницю, 24 листопада, синоптики прогнозують хмари та дощ на цілий день. Водночас температура буде плюсова — повітря прогріється до 5 градусів тепла.

Протягом усього дня в суботу, 25 листопада, очікуються опади. Вранці — дрібний сніг, після обіду — дрібний дощ зі снігом, ближче до вечора — знову дрібний сніг. Температура повітря складе від -1 до +4°C.

У неділю, 26 листопада, не прогнозують жодних опадів, проте небо знову буде вкрите хмарами протягом усього дня. Температура повітря максимально прогріється до 6 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше на Київщині провели тренування на випадок різкого погіршення погоди.