Благодійний фестиваль Smile Wanted Fest

У суботу, 3 вересня, на Арт-заводі "Платформа" відбудеться Smile Wanted Fest, на якому збиратимуть кошти на мобільну стоматологію для ЗСУ, переселенців і мешканців областей, що найбільше постраждали від війни. Організатори фестивалю — благодійний фонд "Трушна Перемога".

Головна мета благодійного фестивалю Smile Wanted Fest — зібрати 2 млрд гривень на першу таку автівку, оснащену стоматологічним обладнанням та в якій можна надавати лікарські послуги громадянам. У рамках гуманітарного проєкту "Благодійна мобільна стоматологія" планується обладнати й запустити три такі пересувні стоматології.

"Благодійники вже встигли долучитися до стоматологічної допомоги українським воїнам: на території однієї з військових частин вони розташували лікарський пункт, де приймає професійний зубний лікар. Однак допомоги потребують ще понад 4000 наших воїнів та сотні жителів постраждалих від війни регіонів. Саме спеціалізована автівка зможе якнайшвидше приймати пацієнтів та миттєво евакуювати людей під час загрози ракетних або артобстрілів", — розповіли організатори.

На території фесту розташують такі розважальні зони:

  • дитяча зона від міжнародного благодійного фонду "Життя з надлишком" та їхнього молодіжного проєкту Smile. На цій локації на малечу чекатимуть настільні ігри, майстер-класи, арттерапія та квести, зокрема квест Smile" unite Ukraine. Під час нього діти стануть козаками та козачками в пошуках пригод і задіють усі свої здібності, аби дослідити історію України й розширити світогляд.
  • спортивна зона від столичного спортклуба PULSE365, де можна буде взяти участь у різноманітних спортивних активностях: пограти в пінг-понг, долучитися до занять кросфітом, стретчингом та гімнастикою.
  • ретріт-зона, де проводитимуть ритуал із дошкою Садху, чи, простіше кажучи, стояння на цвяхах. Також на цій локації працюватиме екобар, у якому пригощатимуть чаєм та грибними відварами.
  • артзона, де кожен охочий зможе створити картину технікою Fluid Art. Це малювання рідким акрилом, яке сприяє розвитку творчих здібностей, нормалізує емоційний стан і чимось нагадує медитацію.
  • фотозона від Royal Vision, на якій можна буде зробити моментальне фото й одразу його роздрукувати напам’ять.

Крім того, на гостей фестивалю чекає музична програма за участю таких артистів, як гурт "Скрябін", співак і телеведучий ХАС, AVIATOR, співачка Юлія Рознен, український співак з особливою вокальною манерою Сергій Мироненко та легенди української рок-музики гурт MAD HEADS. Спеціальними музичними гостями Smile Wanted Fest стануть PROBASS & HARDI, чий хіт "Доброго вечора, ми з України" облетів увесь світ і став музичним символом українського протистояння російській агресії.

Внести благодійний донат можна буде купивши квиток, а також під час заходу. По всій території Арт-Заводу "Платформа" відвідувачі бачитимуть QR-коди з реквізитами фонду "Трушна Перемога". Серед усіх, хто задонатить будь-яким чином, відбудеться лотерейний розіграш подарунків від партнерів заходу. Також під час заходу проведуть благодійний аукціон із кількома унікальними лотами.

Коли: 3 вересня, 12:00.

Де: Арт-завод "Платформа", вулиця Магнітогорська, 1-А.

Скільки коштує: 400 грн. 

Автограф Магатми Ґанді за донат: зоозахисники запустили благодійний аукціон