Смертельна ДТП на Рівненщині: кількість загиблих зросла до 26 людей
Фото: Нацполіція

Внаслідок смертельної аварії за участі бензовоза, автобуса та мікроавтобуса, яка сталася 3 травня на трасі "Київ — Чоп", вже загинули 26 людей. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції. 

За даними правоохоронців, ДТП спричинив водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito. Він намагався обігнати іншу машину і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Від удару бензовоз відлетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом та з’їхав у кювет, де за мить вибухнув. Вогнем знищено також автобус та мікроавтобус.

У салоні рейсового автобуса, який прямував до Польщі, знаходились 34 пасажири та один водій. Ще один пасажир мав сідати у місті Броди, а другий водій — у Львові.

Всього в аварії загинули 26 людей: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса). Водій бензовоза отримав травми та зараз перебуває у лікарні.  Також травмувалися 11 пасажирів автобуса.

Усі загиблі пасажири — віком від 17 до 69 років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років. Всі учасники ДТП — із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей.

На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники, судові експерти. Вони встановлюють особи загиблих, проте дані трьох осіб поки не встановлені. Рух на цій ділянці траси "Київ — Чоп" вже відновили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 ККУ.

За номером (067) 675 42 92 поліції Рівненської області рідні можуть отримати інформацію про учасників аварії.

Смертельне ДТП у Рівненській області: загинуло 17 людей