Харчуватися якісним та різноманітним за дуже приємними цінами, й при цьому заощаджувати власний час – звучить, як мрія. Але з кулінарією NOVUS – це цілком реально.
Саме так, навіть у сучасному ритмі життя, наповненому численними справами та новими викликами, NOVUS допомагає пам’ятати про збалансовані сніданки, обіди й вечері для себе та рідних.
Розповідаємо, як зібрати комплексне меню для триразового харчування й скільки це коштуватиме.
Ресторанний смак + домашня якість: як NOVUS руйнує стереотипи про звичну кулінарію
Чи може їжа з кулінарії відповідати рівню ресторанних страв? Так, якщо мовиться про те, що пропонує NOVUS. Кожен рецепт тут ретельно добирають, а тоді відшліфовують під час численних дегустацій. Після того, як страва отримує достатньо захоплених відгуків професійної комісії, її поміщають на вітрину.
До слова, не лише дегустатори, але й всі клієнти мережі можуть у будь-який момент залишити свої смачні побажання щодо асортименту. Для цього варто зателефонувати на гарячу лінію або написати у соцмережі NOVUS.
Важливо, що страви готуються виключно з високоякісних та найсвіжіших продуктів. Для цього NOVUS співпрацює лише з перевіреними постачальниками.
Варто зауважити, що для команди пріоритетною є абсолютно уся сировина. Тому ретельну перевірку проходять не лише м'ясо, риба та молочні продукти, але й овочі та фрукти. Будь-який компроміс у питанні якості – табу, адже їжа – той самий "повербанк", який підзаряджає нас гарним самопочуттям.
З іншого боку щороку зростає і усвідомленість українців щодо питання здорового харчування. Тому покупці все частіше цікавляться складом страв та їхньою поживною цінністю. До того ж, формуючи меню, вони обирають різноманітність. Зважаючи на ці тренди, відділ кулінарії NOVUS постійно поповнює асортимент новими корисними стравами.
Так, замовити їжу собі до смаку зможуть як люди, які просто хочуть харчуватися смачно й корисно, не витрачаючи час на вивчення деталей, так і ті, хто дотримується певного специфічного раціону.
Зокрема, скласти меню у відділі кулінарії NOVUS можуть люди, які:
- обмежили споживання певних продуктів (смаженого/копченого);
- дотримуються певної дієти, хочуть перейти на здорове харчування;
- стежать за КБЖУ.
Окрім того, команда NOVUS піклується про те, аби молоді батьки могли обрати смачні та якісні страви для дітей. Асортимент настільки широкий, що навіть найбільш вибагливі маленькі клієнти можуть щодня смакувати улюбленою їжею.
Меню на день від NOVUS – що обрати та скільки заплатити
Існує стереотип, що приготувати вдома – найкращий варіант. Однак варто визнати, що у нас час існує якісна альтернатива. Замість того, аби після роботи стояти біля плити "у другу зміну", варто довірити своє харчування професіоналам. А вільний час краще використати на щось корисне: пройти ще один урок з англійської або подивитися нову серію улюбленого серіалу.
Ще один стереотип: купувати їжу у кулінарії – це дорого. Хоча насправді гаманець подякує, адже з цим рішенням легко заощаджувати. Аби зрозуміти це, достатньо порахувати не лише вартість продуктів, але й – засобів для миття посуду, води, світла, газу тощо.
Разом з Далею Завяцкієне – директоркою департаменту харчового виробництва NOVUS – ми розробили варіант збалансованого меню на день "не за всі гроші світу".
Що обрати у кулінарії NOVUS на день
За 90 – 100 гривень можна поснідати свіжими сирниками зі сметаною та запити їх чаєм.
Варіанти для обіду:
- за 120 гривень можна замовити салат "Грецький", гречку з грибами та курячу котлету (загальна вага – 400 грамів);
- водночас реально зібрати обід й до 100 гривень. Наприклад, замовити салат з капусти та плов з м’ясом (поживно та смачно);
- тим часом за 70 гривень можна придбати пів літра українського борщу з м’ясом (цього вистачить на дві повноцінні порції).
Якщо ж вечеря запланована у сімейному колі, на 195 гривень можна придбати страви для 3 людей:
- салат з капусти та болгарського перцю (300 грамів)
- картоплю з вершковим маслом (300 грамів)
- котлетки ніжні (250 грамів).
Загалом одній дорослій людині на харчування у кулінарії NOVUS при плануванні бюджету варто закласти 280-300 гривень на день.
Серед приємних бонусів – після 20:00 на всі страви у кулінарії дають знижку 40%.
“Наші постійні клієнти щодня приходять купувати собі вечерю”, – зауважує Даля.
Які страви найчастіше обирають у кулінарії NOVUS
Ті, хто хоч раз скуштував продукцію кулінарії NOVUS, повертаються за нею знов і знову, бо знають, що отримають улюблені страви за демократичною ціною.
Найчастіше українці обирають класику. Зокрема, дуже актуальними залишаються:
- салат "Олів'є" (смак, як у дитинстві, а рецепт пройшов еволюцію, тому всього в міру, ніяких гір майонезу);
- салат "Цезар" (коли треба пообідати смачно й корисно)
- Грецький салат (чудово освіжає навіть коли за вікном – +30);
- котлета по-київськи ("королева" в асортименті м'ясних страв);
- різноманітні млинці та сирники.
Окрім того, українці охоче обирають позиції з сезонних меню. Зокрема, у топи продажу зазвичай виходять страви зі свіжою редискою, молодою капустою, першими кабачками.
Наприклад, у серпні активно замовляють:
- салат з нектаринами "Магія смаку";
- салат з курячою печінкою та манго;
- страви зі свіжим інжиром.
Сезонні меню – смачна "родзинка" NOVUS
Найвідоміші шеф-кухарі світу зауважують: найкраще та найсоковитіше зазвичай смакують страви з сезонних продуктів. Тому відповідно до кожного сезону NOVUS розробляє спеціальний асортимент. І поки світ прощається з літом у передчутті вересня, у кулінарії вже готують осіннє меню. Його фаворитом буде гарбуз.
Серед новинок:
- запечений гарбуз з сиром фета в оливковій олії;
- салат з гарбуза та курячого філе;
- баклажани, запечені у соусі песто з моцарелою
З NOVUS легко бути романтиками та естетами
У кулінарії NOVUS можна зібрати не лише збалансований раціон на будній день, але й святкове меню. Наприклад, для романтичної вечері. Якщо хлопець або дівчина готує смачний сюрприз для коханої людини, можна обрати:
- салат "Пікаділліо" (зі шматочками червоної риби, мінімоцарелою, помідорами чері, сухариками);
- салат "Магія смаку" (з копченим курячим філе, мінімоцарелою, свіжими нектаринами та фініками);
- філе качине у кисло-солодкому соусі.
Також Даля Завяцкієне зауважує, що для NOVUS не закінчується сезон пікніків. У будь-яку пору року можна знайти ідеальні варіанти, аби влаштувати собі естетичний обід або вечерю на природі. Зокрема, у кошик можна покласти:
- мінітарти (з куркою та ананасом, сиром та червоною рибою, сиром і грибами);
- паштети (з курячої печінки та інжиру) + свіжі хрумкі багети з місцевої пекарні;
- різноманітні нагетси;
- стейки з червоної риби.
Також, поки ловимо останні промені літа, саме час обрати мариновану продукцію для барбекю й влаштувати прощальну серпневу вечірку. М'ясний та рибний асортимент від NOVUS в Україні не має аналогів. Знайдеться все: від дорадо у кисло-солодкому соусі та чорничному маринаді до бургерів і кебабів.
“Всі наші мариновані напівфабрикати є дуже популярними. Навіть взимку, на подив колег з Європи, продовжують активно купувати шашлик. Пікнік, він не закінчується упродовж року”, – зауважила директорка департаменту харчового виробництва NOVUS.
Важливо! Всі м'ясні та рибні страви готують з охолодженої продукції, яку попередньо не заморожували. Тому, обираючи смак, клієнти водночас обирають максимальну якість та свіжість.
В асортименті – тільки найсвіжіше
Головне правило NOVUS: якість – понад усе. Тому при приготуванні страв не застосовують конвеєрний підхід: коли вранці заготовляють кілограми їжі. Кухарі працюють упродовж дня, подаючи страви невеличкими порціями. Наприклад, один салат готують тричі на день.
Страви готують на сучасному професійному обладнанні, відповідно до європейських стандартів. Вплив людського фактора зведений до мінімуму.
Зберігають продукти у потужних холодильних камерах. Завдяки генераторам, якими обладнані всі магазини мережі NOVUS, вони продовжують працювати на повну і під час вимкнень світла.
Можна назвати ще з сотню причин, чому варто спробувати страви з кулінарії NOVUS. Але найкраще – прийти у найближчий до себе супермаркет, влаштувати дегустацію й спростити буденність за допомогою готових страв цієї мережі.