Елтон Джон та Брітні Спірс

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп на спільну пісню Елтона Джона та Брітні Спірс Hold Me Closer.

Відео знімали у Мехіко на фоні найулюбленіших архітектурних пам'яток режисерки у цьому місті. А до роботи над ним запросили найкращих танцюристів та відомого хореографа Джейкоба Джонаса. Самі Елтона Джона та Брітні Спірс у кадрі не з'являються.

За словами музикантів, цей кліп "чудово передає незмірне відчуття близькості, якого так не вистачало світу через безлад і хаос останніх часів".

Як розповіла сама Муіньо, робота над цим відео була для неї дуже емоційною, адже вона зростала на піснях Брітні Спірс, і саме побачивши кліп на Slave For You вирішила стати кліпмейкеркою. А Елтон Джон взагалі є іконою не тільки для режисерки, а й для усього світу.

"Коли я працювала над цим відео, то знала, що у глядачів і шанувальників буде багато емоційних очікувань. Маючи таку відповідальність, я мала зробити щось інакше та несподіване. Танець мав бути перспективним, таким, щоб здивувати та змусити Елтона та Брітні пишатися. Щоб показати цю магію, ми зняли всі мої улюблені архітектурні місця в Мехіко та запросили хореографа Джейкоба Джонаса, який створює найкращу сучасну хореографію", — каже Муіньо.

Таню Муіньо є одною з найвідоміших українських кліпмейкерок. В її доробку є відео для таких музикантів як Гаррі Стайлза, Lil Nas X, The Weeknd та Post Malone, Cardi B, Labrinth та інших. за свої роботи вона не раз отримувала нагороди на престижних музичних преміях.

Слухай нове: Alina Pash перевипустила пісню "Тіні забутих предків" та презентувала новий кліп