Океан Ельзи Квіти мінних зон

Український гурт "Океан Ельзи" випустив кліп на свою пісню "Квіти мінних зон". Відео було знято на підтримку ЗСУ та є частиною проєкту зі збору коштів для допомоги військовим.

Як розповідають музиканти, пісня "Квіти мінних зон" була написана ще кілька років тому та мала б увійти в новий альбом ОЕ у квітні 2022 року, але повномасштабне російське вторгнення перекреслило всі плани.

Зйомками кліпу, які тривали близько двох тижнів, займалися відеопродакшн NO STARS та креативна агенція SHOTS. До відео увійшли документальні кадри з Донбасу.  В основу кліпу лягла ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах — життя в тилу та бойові дії на фронті. Ці два паралельних світи є спільною реальністю для всіх українців. 

Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "все добре у нас", "я норм", "живий" або просто "+". І тут же — лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни.  І йти до цієї мети ми маємо усі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту", — підкреслюють музиканти.

Новий кліп "Океану Ельзи" — це частина проєкту "ДорогиПеремоги" зі збору коштів на пікапи для ЗСУ у партнерстві з фондом "Повернись живим". Усі кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах підуть саме на цю мету. Українці також можуть долучитися до збору грошей за посиланням або відсканувавши QR-код наприкінці відео.

Слухай нове: Sera Sheer випустили аніме-кліп про "Батьківщину-мати"