Слухай нове: KOLA випустила пісню-звернення "Голос"

Співачка KOLA випустила нову пісню-звернення до українців під назвою "Голос", в якій закликала до рішучих дій в соцмережах.

Перебуваючи в Україні чи закордоном, українці тримають не менш важливий — інформаційний фронт, який має велике значення. Неодноразово саме розголос допомагав привернути увагу світу на жахи, які відбуваються в Україні, розв'язувати питання по обміну військовополонених, вказати на проблему постраждалих від війни та спростувати пропагандистські заяви ворога.

"Твій сторіс — це врятоване життя", — співає KOLA.

 У своїй пісні співачка наголошує — кожен голос важливий. Наразі деякі люди почали втомлюватися від війни та намагатися відгородити свій простір від страшних реалій. Проте українці мають продовжувати інформаційний опір, не забувати своє коріння та вірити у перемогу.

"Цим треком я звертаюся до всіх українців, які не можуть з будь-яких причин піти на фронт, але відчувають відповідальність та бажання допомогти країні у боротьбі з ворогом. В наших силах доносити правду усьому світу за допомогою соцмереж, привертати увагу до проблем українців, закликати світове суспільство до дій", — прокоментувала нову пісню співачка.

 KOLA випустила нову пісню-звернення "Голос"Разом з піснею KOLA презентує яскраву колаборацію з популярним українським художником Даніелем Скрипником, відомим своєю співпрацею з Adobe, Billie Eilish та Imagine Dragons. Даніель став автором обкладинки пісні. Картину планується виставити на аукціон, а отримані кошти передати на потреби ЗСУ.

У кліпі знялися Jamala, Олег Псюк, Alyona Alyona, Павло Вишебаба, Денис Христов та інші. 

Раніше ми писали, що Наталія Цуприк випустила мініальбом When We Return To The Sun.

Слухай нове: Ukraїner та Otoy випустили пісню про Донецьк