Kalush Orchestra та Арнольд Шварцнеггер

Український гурт Kalush Orchestra випустив кліп на тогорічну пісню Shchedryi Vechir, у якому з'явився легендарний актор Арнольд Шварценеггер.

Музиканти розповіли, що зняли цей кліп "чисто на лайті" під час свого туру по США. Стилістика відео відсилає до класичної відеогри Grand Theft Auto: San Andreas, а сама пісня є несподіваною варіацією щедрівки.

"Раніше на цих вулицях бігали у грі GTA: San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію щедрівки", — кажуть Kalush Orchestra.

Також під час свого туру гурт завітав у гості до Арнольда Шварценеггера, який взяв участь у записі кліпу. На початку відео звучить посилання для українців від "залізного Арні", а у кінці він каже українською: "Щедрий вечір".

"Це потужне послання до всього українського народу, особливо зараз, у цей дуже тяжкий час, кожен може мати мрію. І кожен може втілити її в реальність", — каже Шварценеггер у кліпі.

Нагадаємо, у грудні Kalush спільно репером Skofka випустили трек під назвою "Батьківщина" та кліп на нього. За словами музикантів, пісня була написана "душею і серцем, біллю за Україну та смутком за померлих героїв". Трек створили для підняття бойового духу українських захисників.

Слухай нове: Фінн Вулфард випустив сингл Pieces of Gold