Трек Kupala
Зображення: обкладинка треку Kupala

Українські співачки Jerry Heil та alyona alyona спільно з німецькою виконавицею ela випустили кліп на спільний трек Kupala, присвячений святу Івана Купала.

В основу кліпу був покладений фільм "Вечір на Івана Купала", знятий на кіностудії імені Довженка у 1968 році. Як каже Jerry Heil, пісня Kupala ніби стала саундтреком до нього та оживила фільм для сучасників.

"Відтепер кожна робота, яку ми створимо, нестиме у світ ідею геніальності української культури й музики зокрема. Неповторності її звучання. І цінності для світової індустрії. Ми вже це робимо!", — заявила співачка.

alyona alyona додала, що на свій перший європейський фіт вони вирішили запросити німецьку співачку ela, що має українське коріння. Свою частину пісні ela переважно виконує німецькою мовою, переходячи на українську в приспіві.

"Ела — дуже глибока, творча особистість. Вона має прекрасний голос і написала дуже глибокий куплет, в якому заспівала про дівочу силу, любов і силу наших українських душ", — відзначила alyona alyona.

"Для мене цей сеанс написання пісень був дуже особливим і емоційним, оскільки він пов’язав мене з моїм українським корінням, і я дуже вдячна, що мала можливість зустрітися та попрацювати з цими фантастичними жінками", — додала ela.

Слухай нове: Міша Правильний випустив альбом "Мені подарували війну"