Нова пісня рок-гурту INTUI "Засинай" про боротьбу з безсонням під впливом війни: дивитись кліп.

Український гурт INTUI представив свою нову пісню "Засинай" про боротьбу з безсонням під впливом війни. Пісня стала втіленням їхніх вражень від неспокійних ночей.

Український гурт INTUI представив свою нову пісню "Засинай" про боротьбу з безсонням під впливом війни."Засинай" — це музична подорож, що відображає емоційну напругу та неспокій, які переживали мільйони людей в нашій країні. Ця пісня несе в собі повідомлення про силу людського духу, яка допомагає знайти внутрішній спокій та вірити в краще майбутнє, навіть в найважчі часи.

INTUI представив свою нову пісню "Засинай" 

Під час запису гурт INTUI використав електронні звуки й живі інструменти, які створили особливу атмосферу пісні "Засинай". Слухачі можуть відчути істинне почуття надії й спокою завдяки глибоким вокальним партіям, емоційним мелодіям та заповітним текстам.

"Засинай" вже доступна на усіх музичних платформах: слухати.

До нової пісні вже відзняли відео. Кліп "Засинай" — це захопливе сюжетне продовження попереднього кліпу "Недосяжна". Він розповідає історію про знайдене кохання та натхнення, що стають музою для творця.

Гурт INTUI привернув увагу шанувальників як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні. Зі своїм новим синглом "Засинай", INTUI продовжує втілювати свою майстерність та творчу багатогранність, надаючи слухачам незабутні музичні враження.

Слухай нове: Макс Барських випустив пісню "Знайти себе"