Gogol Bordello

Американський інтернаціональний панк-рок гурт Gogol Bordello випустив пісню Teroborona, що присвячена підрозділам цивільної територіальної оборони України. 

"Багатьом нашим друзям артистам та музикантам довелося взяти в руки зброю і приєднатися до тероборони. Це — присвята їхній мужності та, звичайно, мужності кожного захисника. В основі пісні лежить відомий український традиційний танець-наспів аркан, який має справжній український гуцульський дух", — кажуть у Gogol Bordello.

Кліп до пісні Teroborona спродюсували автори українського YouTube каналу "Кінодопомога".

Сам трек увійде до благодійної збірки Artdopomoha ("Артдопомога"), до якої потрапили пісні різних українських артистів на тему російського вторгнення. Усі гроші від продажу збірки підуть на підтримку України у цій війні.

Gogol Bordello — американський панк-рок гурт, заснований у 1999 році українцем Євгеном Гудзем. Гурт переважно складається з вихідців зі Східної Європи та Ізраїлю. Популярність Gogol Bordello здобули завдяки своїм театралізованим концертам, в яких поєднуються карнавал, комедія, фарс, кабаре та балаган. А їхній музичний стиль зазнав істотного впливу гуцульської та циганської музики, що поєднується з панком, фолкроком та іншими стилями.


Слухай нове: Nastya Kiana випустила пісню Feb 24 про початок війни