Слухай нове: Ед Ширан та "Антитіла" випустили спільну пісню 2step

Британський співак Ед Ширан випустив спільну пісню з українським гуртом "Антитіла" під назвою 2step, а також офіційне відео до неї. 

Як розповідають "Антитіла", випустити спільну композицію запропонувала саме команда Еда Ширана. Українські музиканти виконували свою роботу як військовослужбовці, тому їм було досить непросто записати свою частину пісні. До того ж студія, з якою вони зазвичай співпрацювали, опинилася під окупацією. 

"В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна", — розповів соліст "Антитіл" Тарас Тополя.

Відео до пісні присвятили пам’яті українського режисера Дмитра Маніфеста, що помер в 2020 році у віці 30 років. Постановником кліпу виступив його друг Дмитро Шмурак. Головними героями відео стали молоді танцюристи, яких так чи інакше зачепила війна. Хлопчик танцює на руїнах театру, а дівчинка вимушена тікати з рідного дому від обстрілів. 

Усі виручені кошти з монетизації кліпу 2step на YouTube та з роялті підуть на благодійність до проєкту Всеукраїнської асоціації музичних подій Music Saves UA. 

Слухай нове: Таню Муіньо зняла кліп для Labrinth на пісню Mount Everest