DEMCHUK предствив трек Alive
Фото: пресслужба DEMCHUK

Фіналіст українського Національного відбору на Євробачення 2023 DEMCHUK презентував свою конкурсну пісню Alive та кліп на неї.

Трек Alive присвячений безумовному коханню, завдяки якому DEMCHUK продовжує вірити та боротись за майбутнє. Перші рядки пісні були написані артистом вдома під час повного блекауту, коли більша частина України занурилася у пітьму.

"Музика і кохання — це те, що не дає згаснути вогнику всередині нас самих. Коли навколо темрява та тривога, потрібно берегти його та розпалювати. Тільки почуття любові — мій промінь світла в цей темний час. Завдяки йому я відчуваю себе живим і здатним боротися", — розповів DEMCHUK.

У кліпі на свій конкурсний трек артист передав атмосферу та емоції того самого дня, коли у пітьмі народжувалася його пісня.

Alive — це перший англомовний трек DEMCHUK, з яким він пройшов у фінал Національного відбору на "Євробачення 2023" в Україні.

Нагадаємо, у листопаді організатори Нацвідбіру на Євробачення 2023 оприлюднили повний список фіналістів. Загалом до нього увійшли 10 виконавців. Фінал Нацвідбору відбудеться 17 грудня у форматі телевізійного концерту в прямому ефірі. А проголосувати за улюбленого конкурсанта вперше можна буде у "Дії".

Слухай нове: KOLA випустила нову пісню-звернення "Голос"