Слухай нове: Alina Pash перевипускає пісню "Тіні Забутих Предків" та презентує офіційний кліп

23 вересня, українська співачка Alina Pash випустила одразу дві роботи, які є переосмисленням пісні "Тіні Забутих Предків", а також презентувала новий кліп.

Перша версія пісні виконана українською, а друга — "Shadows of forgotten ancestors" є англомовною. 

Англомовна версія вже вийшла з офіційним кліпом, а україномовна з лірик відео стане доступна 26 вересня. Прослухати пісні можна тут.

Пісні вийдуть в збірці, де об’єднаються з першою версією треку. 

Ці роботи присвячені силі українського народу, міцності нашого культурного коду та глибині нашого коріння. 

Зйомки кліпу відбулися в Італії у двох локаціях. Перша — в басейні Y-40, який став символом потужності та нескінченності української історії, а друга — в Італійських доломітах в Alta Badia (одне з найкрасивіших місць в Італії та одне з найвідоміших у світі), які говорять про висоту нашої культури. 

Alina Pash перевипускає пісню "Тіні Забутих Предків"Кліп знят режисером Метом Евансом. У відео можна побачити італійськиї акторів. 
Кожна людина, яка приймала участь у зйомках, робила це на благодійній основі. Локації також було надано безкоштовно.

Alina Pash перевипускає пісню "Тіні Забутих Предків"Alina Pash каже, що ця пісня була створена напередодні вторгнення. "Я відчула імпульс від Всесвіту і хотіла показати глибину та велич нашого коріння. Зараз ми вже сім місяців мужньо боронимо нашу країну, культуру, мову, кожен на своєму фронті. Ми таки доводимо, що ми міцні духом люди, які пишуть нові сторінки прадавньої книги під назвою "Україна". 

Слухай нове: Latexfauna випустила кліп на пісню Cherkaschyna