Словаччина — Україна: пряма трансляція матчу Євро 2024

Сьогодні, 21 червня 2024 року, збірна України з футболу зіграє другий матч зі збірною Словаччини на чемпіонаті Євро-2024. Поєдинок відбудеться о 16:00 за київським часом у Німеччині на стадіоні "Меркур Шпіль-Арена" у Дюссельдорфі.

Де дивитися та слухати матч Словаччина – Україна

Пряму трансляцію матчу Словаччина – Україна можна подивитися в ефірі місцевих телеканалів Суспільного та на медіасервісі MEGOGO. Кияни зможуть подивитися матч на каналі Суспільне Київ о 16:00.  Крім того, українці зможуть послухати матч наживо на Радіо Промінь.

Словаччина — Україна: пряма трансляція матчу Євро 2024 — де дивитися та слухати

Прогнози букмекерів на матч Словаччина – Україна

Букмекерські контори прогнозують збірній України перемогу у другому матчі Євро-2024 та вважають команду Сергія Реброва фаворитом поєдинку Словаччина-Україна. На перемогу збірної України приймають ставки з коефіцієнтом 2,23.

У першому матчі, який відбувся 17 червня, збірна Україна поступилася Румунії з рахунком 0:3. Словаччина виграла перший поєдинок на Євро-2024, зігравши з Бельгією — 1:0.

Раніше ми писали, що українці створили меми після поразки національної збірної проти Румунії. Також "Наш Київ" зібрав 5 локацій, де у Києві транслюватимуть матчі збірної України на великому екрані.

Вболівай за збірну України з АТБ: як зібрати епічну футбольну колекцію