Скільки тварин кияни забрали додому під час Днів адопції в МВЦ 22-23 червня

В суботу та неділю, 22 та 23 червня, у Києві в Міжнародному виставковому центрі біля метро "Лівобережна" відбулись великі "Дні адопції тварин".

Як повідомив заступник міського голови Володимир Прокопів, під час заходу прихистили 134 тварини: 72 собак та 62 коти.

Скільки тварин забрали додому кияни під час "Днів адопції" 22-23 червня"Вітаємо нових власників і закликаємо всіх киян наслідувати цей приклад — не купувати, а брати тварин із притулків", — зазначив посадовець.

Усі, хто забрав котів або собак додому отримали подарунки: запас корму, засоби для обробки від паразитів. Партнери заходу надали знижки новим господарям тварин на ветеринарні послуги та зоотовари.

Скільки тварин забрали додому кияни під час "Днів адопції" 22-23 червняПід час заходу також провели безплатну стерилізацію та вакцинацію від сказу тварин ВПО, військовослужбовців та їхніх сімей, людей з інвалідністю та старшого віку. Для дітей організували ігрові зони, для дорослих проводили майстер-класи та тренінги.

Скільки тварин забрали додому кияни під час "Днів адопції" 22-23 червня

Директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний був присутній на "Днях адопції" й відзначив високий рівень організації події. За його словами, заходи з прилаштування тварин стануть традицією для Києва.

Нагадаємо,  "Дні адопції тварин" об'єднали найбільші притулки України, серед них — "Сіріус", БФ "Хвостата Банда", ГО "Зоопатруль Україна" тощо. Подивитися на тварин, які були представлені на заході, можна тут.

Працюєш з психологом і спілкуєшся з тваринами. Як проходить каністерапія — реабілітація за допомогою собак