У Києві на вихідних затримали порушників комендантської години: подробиці

У Києві на вихідних правоохоронці провели рейд вулицями міста та перевірили, чи дотримуються кияни комендантської години та які заклади працюють після 23:00. 

Про це повідомили представники поліції у Facebook.

Під час нічного патрулювання поліцейські склали понад 200 адміністративних матеріалів, виявили чотири особи у розшуку та затримали чоловіка за грабіж.

Скільки порушників комендантської години виявили у Києві на вихідних: результати перевіркиТакож охоронці порядку відвідали понад 650 розважальних закладів та закладів харчування. В результаті перевірки порушень комендантської години не виявили, усі ресторани, кафе та ТРЦ працюють в межах дозволеного часу.

Поліція Києва нагадала, що відповідні нічні рейди тривають постійно. Вони необхідні для попередження й розкриття злочинів, профілактики адміністративних правопорушень серед громадян та контролю за безпекою у місті.

Раніше ми писали, що депутати Верховної Ради України не підтримали законопроєкт №10195 щодо адміністративної відповідальності за порушення громадянами комендантської години. 

Скільки людей за рік порушили комендантську годину у Києві