Skate for Ukraine: колекція дошок з зображенням знищених об’єктів в Україні
Фото: instagram.com/zirka_magazine

Скейтбордист та головний редактор журналу про скейтбординг ZIRKA Magazine Андрій Бояр презентував проєкт Skate for Ukraine. Це лімітована колекція дошок, на деках яких зображені графічні принти зі зруйнованими об'єктами в Україні.

Про це Андрій Бояр повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Skate for UkraineНа деках зображені 10 пам’яток та об’єктів, зруйнованих російськими військами в містах України: Донецький академічний обласний драматичний театр, будівля міської державної адміністрації у Миколаєві, міст через річку Десна у Чернігові, будівля кінотеатру "Україна" у Херсоні, літак "Мрія" тощо.

Skate for UkraineЯк каже український скейтбордист, дошки зроблені в США за підтримки Generator Distribution та передані в Україні безплатно.

Skate for UkraineSkate for UkraineУсі кошти від продажу будуть направлені на благодійність, а саме "на допомогу дітям за посередництва української філії фонду ЮНІСЕФ".

Колекція лімітована, тому якщо ви хочете встигнути купити дошку — переходьте за посиланням. Вартість дошки — 100 доларів.

Раніше ми писали, що український благодійний бренд Novodranka створив комбінезон, який є рефлексією на війну. Частина прибутку від його продажу піде на відбудову будинків, зруйнованих російськими окупантами.

Це патріотичні шкарпетки від українських брендів