Скандального нардепа Юрченка затримали на блокпосту

Скандального позафракційного нардепа, колишнього члена фракції «Слуга народу» Олександра Юрченка затримали на блокпосту. Про це повідомив депутат Київради Олександр Погребиський.
«Сьогодні нардеп Юрченко підійшовши до чатового, який виконував свої обов‘язки, почав лаятись та тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився… Але хлопці зреагували миттєво і затримали порушника», - написав Погребиський.
Боєць ТРО, який затримував горе-депутата розповів ЗМІ подробиці інцеденту. За його словами, Юрченко приїхав на один з блокпостів. Коли його попросили від‘їхати вперед, щоб не загороджувати заїзд, той вискочив із автівки і почав «бикувати». Військові зробили попереджувальний постріл у повітря, після чого поставили нардепа до стінки і обшукали, щоб дізнатися, хто він. Як було сказано вище, Юрченко не показав посвідчення і не представився.
Із собою нардеп носив зброю, на яку не мав документів. Її в нього вилучили. На опублікованому відео видно, як Юрченко визнає свою неправоту й вибачається. Він також говорить, що не має дозволу на зброю і що отримав її як народний депутат на вулиці Володимирській, 15.

 

Сьогодні, нардеп Юрченко підійшовши до чатового який виконував свої обов‘язки, почав лаятись та тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився… Він себе вважає всемогутнім, бо вважає, що має право ображати віськових та виривати в них зброю з рук… Але хлопці зреагували миттєво. І затримали порушника…. Не ведіть себе як бидло з військовими! Згодом цей «Герой» пішов в поліція та написав заяву на військових, за те, що вони виконували свої прямі обов‘язки. Просто оцініть цей цинізм і нахабство.

Posted by Олександр Погребиський on Thursday, April 7, 2022

Попри це, після того, як нардепа відпустили, він пішов до поліції і написав заяву на військових. Наразі Юрченко ситуацію не коментував.