На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі.

На вихідних, 1 та 2 червня, у Києві сильний вітер повалив або пошкодив 157 дерев. На пляжі "Троєщина" дерево впало на людей, які відпочивали в наметі.

На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі.

Як повідомили представники КП "Київзеленбуд", комунальники виявили в різних районах столиці 95 повалених дерев, ще 98 зазнали пошкоджень. Наразі вони продовжують ліквідувати наслідки негоди.

На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі.На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі.Рятувальники КАРС протягом суботи на неділі прибирали дерева з вулиць та доріг повалені, розчищали тротуари й проїжджі частини для відновлення руху, надавали допомогу постраждалим. Зокрема, 1 червня на пляжі "Троєщина" вони дістали людей, які вирішили сховатися у наметі від дощу під час грози.

На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі."Трьом постраждалим було надано допомогу на місці. Далі за допомогою спецінструментів рятувальники прибрали дерево з пляжу", — додали фахівці КАРС.

На вихідних у Києві вітер повалив 157 дерев, на пляжі Троєщина рятувальники дістали з-під поваленого дерева людей, які відпчивали у наметі.У Солом'янському районі дерево впало на дроти вуличного світла і загрожувало безпеці громадян. Рятувальники прибрали дерево за допомогою спецтехніки та відновили освітлення.

У Голосіївському та Святошинському районах повалені дерева перегородили рух транспорту. Комунальники звільнили проїжджу частину та відновили рух.

Нагадаємо, що на Оболонському острові під час зливи затопило нову рекреаційну зону.

Хмарно, місцями з дощем: якою буде погода у Києві наступного тижня