Сильні дощі та туман: якою буде погода у Києві з 23 по 29 жовтня

Киянам радять готувати парасольки та непромокний одяг, адже опади очікуватимуть їх майже кожного дня.

Весь день понеділка, 23 жовтня, у місті буде хмарним, однак опадів не обіцяють. Цей день стане найтеплішим за тиждень – термометри показуватимуть +17°. 

Вранці у вівторок, 24 жовтня, небо над містом затягнеться хмарами, які протримаються до кінця дня. Синоптики прогнозують +14°. 

Протягом усього дня середи, 25 жовтня, небо буде вкрите хмарами. Очікується сильний дощ, який після обіду має стихнути, проте до вечора знову посилиться. Обіцяють +10°. 

У четвер, 26 жовтня, в другій половині дня похмура погода відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Уночі та до ранку можливий сильний дощ. Стовпчики термометрів показуватимуть +10°. 

У п'ятницю, 27 жовтня хмарна погода триматиметься до самого вечора. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря суттєво не зміниться — прогнозують +11°. 

Субота, 28 жовтня, також мине без сонця. Уночі очікується сильний дощ, який до ранку повинен послабшати. Опади йтимуть весь день і припиняться лише ближче до вечора. Синоптики обіцяють +12°. 

З ранку до самого вечора неділі, 29 жовтня, переважатиме похмура та волога погода. Вдень стовпчики термометрів піднімуться не вище +11°C.

Нагадаємо, цьогорічний вересень у Києві став найтеплішим за всю історію спостережень.

Осінь вступає в права: якою буде погода в Києві у жовтні