До Бучі приїхали жуналісти з Африки й були шоковані жорстокістю росіян

На Київщину приїхали журналісти з Африки. Вони відвідали Бучу та були шоковані жорстокістю російських окупантів.

Про це повідомили представники Бучанської міської ради у Telegram.

Шоковані жорстокістю окупантів: до Бучі приїхали жуналісти з Африки"16 представників ЗМІ прибули сюди, щоб зафільмувати докази звірств росіян та розповісти про це всьому світові. Це представники Анголи, Ботсвани, Гвінеї, Єгипту, Замбії, Кенії, Марокко, Нігерії, ПАР, Сенегалу і Тунісу", — йдеться у дописі.

Шоковані жорстокістю окупантів: до Бучі приїхали жуналісти з АфрикиАфриканським журналістам показали інсталяцію 501-му загиблому бучанцю та розповіли історію невинно вбитих людей. Також вони відвідали храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де побачили світлини із жертвами російської окупації.

Шоковані жорстокістю окупантів: до Бучі приїхали жуналісти з Африки"Те, що тут відбувалося — справжнє зло. Світ має знати правду і зупинити цю агресію. Наша ціль — донести інформацію до людей, аби поширення російської пропаганди", — наголосили іноземні представники ЗМІ.

Шоковані жорстокістю окупантів: до Бучі приїхали жуналісти з АфрикиНагадаємо, що Буча планує скористатися досвідом відбудови зруйнованих об'єктів у Хіросимі. Попри різні ситуації, обидва міста стали "символами війни".

У Бучі відкрили частину амбулаторії №1, яку відремонтували за кошти ООН