Планшети Apple iPad отримали школи Київської області

Школи Київської, Чернігівської, Харківської та Миколаївської області, які зазнали руйнувань через бойові дії, отримали понад 4 тисячі планшетів Apple iPad від Мінцифри.

Чотири школи Київщини отримали нові цифрові гаджети в рамках ініціативи "5 000 iPad для українських школярів". Відтепер учням, які через війну не можуть навчатися офлайн, стане легше здобувати освіту вдома чи закордоном. Завдяки розширеним можливостям, сучасна техніка дозволяє опановувати навчальний матеріал більш якісно.

У зв‘язку з воєнними діями багато дітей України заради безпеки вимушено покинули рідні домівки і продовжують навчатися дистанційно. Цей процес триває і завдяки партнерам з розвитку, які забезпечують освітян і здобувачів освіти електронними пристроями

Нагадаємо, що у Києві запускають "Єдиний освітній простір" для шкіл, який працюватиме за принципом соціальної мережі закритого формату. 

Раніше ми писали, що в європейських містах в рамках ініціативи Laptops for Ukraine працюють хаби, де збирають техніку для українців. 

Школярів навчатимуть поводитися зі зброєю та надавати медичну допомогу