Сезон лаванди у Добропарку: коли розпочнеться, які локації підготували та скільки коштують квитки

У Добропарку готуються до сезону лаванди, який розпочинається на початку червня. 

Про це пишуть на сторінці парку.Сезон лаванди у Добропарку: коли розпочнеться, які локації підготували та скільки коштують квиткиЦього року для відвідувачів будуть доступні 4 локації — це 6 гектарів висадженої лаванди;Сезон лаванди у Добропарку: коли розпочнеться, які локації підготували та скільки коштують квиткиПерша — розквітає на початку червня, вона квітує пишним сортом лаванди. Цю локацію полюбляють для фотосесій. 

Локація з лавандою Hidcote Blue дуже насичена — саме цей сорт лаванди є найяскравішим серед інших. 

Локація “Тоскана” — на якій можна поринути в атмосферу італійського Провансу. На цьому полі квітує лаванда висотою понад 60 см. Сезон лаванди у Добропарку: коли розпочнеться, які локації підготували та скільки коштують квиткиОстання локація — поле лаванди — кожна смуга довжиною 100 метрів. 

  • Вартість квитків: 350 грн — дорослий; 250 грн — дитячий;
  • Всі сорти лаванди можна придбати на місці в парку.
  • Також можна купити лавандову продукцію: букети, саше, мило, свічки.

Добропарк — це приватний дендрологічний парк, площею 300 га, який знаходиться у селі Мотижин за 29 км від Києва.Сезон лаванди у Добропарку: коли розпочнеться, які локації підготували та скільки коштують квитки“Наш Київ” також писав, що в мережі повідомили про смерть альпаки у Київзоо: зоопарк спростував інформацію.

Які музеї в Києві можна відвідати безкоштовно: добірка з фото