Український серіал "Перші дні" про киян на початку війни покажуть на Netflix: дивитися трейлер

Український серіал "Перші дні" про містян, які вирішили не покидати Київ на початку повномасштабного вторгнення, покажуть на Netflix. Прем'єра відбудеться 1 листопада.

Серіал "Перші дні" про киян на початку війни покажуть на Netflix: трейлерАнглійською серіал називається "Those Who Stayed". Автори надихались історіями киян, які залишалися у столиці в лютому-березні 2022 року. 

Серіал "Перші дні" про киян на початку війни покажуть на Netflix: трейлерГлядачі побачать шість різних історій від шести режисерів, яких об'єднала велика війна.

Серіал "Перші дні" про киян на початку війни покажуть на Netflix: трейлер"Це звичайні люди, що опинилися в надзвичайних, страшних умовах — утім, зберегли людяність, любов до близьких і віру в майбутнє", — йдеться в описі серіалу.

Серіал "Перші дні" про киян на початку війни покажуть на Netflix: трейлерПрем'єра серіалу відбудеться 1 листопада на Netflix в Україні й низці європейських держав. Наступного року його можна буде подивитись на телеканалі "1+1".

"Перші дні" — це перший український проєкт, що фактично замовили іноземні канали, — і покажуть його саме українською», — підкреслила продюсерка серіалу Катерина Вишневська.

Кожен епізод це художній мініфільм, заснований на реальних подіях. Наприклад, легенда української естради, прототипом якої став Андрій Данилко, у серіалі проводить стрими зі своєї столичної квартири та стає натхненням для мільйонів.

Раніше ми писали, що MEGOGO офіційно показуватиме в Україні серіали HBO та Max.

Це 15 серіалів жовтня