Що думають кияни про відсутність укриттів у зонах відпочинку: подробиці

Кияни приходять відпочивати на пляжі, не дивлячись на те, що там немає укриттів. 

Про це розповіли в ефірі Київ24. 

"Все може бути. Боюсь (ред. — обстрілів, ракет). Всі нормальні люди бояться. Але не можна жити і вічно боятись. Життя продовжується. Коли немає світла або є вільні хвилини на роботі, я можу приїхати на пляж і трохи зняти стрес", — розповів киянин журналістам. 

Інша киянка розповіла, що без укриттів на пляжах страшно, але діти хочуть гуляти та загалом хочеться якось знімати стрес.

"Діти хочуть побути біля води, погратись у піску, оздоровитись. Це найкраще місце, де можна провести час і хоч трохи зняти стрес. Бо постійно сидіти в будинку неможливо. І в будинки теж прилітає", — поділилась жінка.

Загалом кияни розповіли, що ходять на пляжі та в парки, де немає укриттів, адже вдома немає світла, спека. А у зонах відпочинку — трохи легше. Особливо з дітьми. Деякі мешканці столиці додали, що не відчувають себе у безпеці і вдома. Адже до найближчого укриття треба йти від 10 хвилин пішки. 

Крім цього, хоча офіційно пляжний сезон у Києві не розпочався, на пляжах Києва за безпекою дивляться близько 20 лайфгардів, розповіли журналісти. 

Нагадаємо, у лютому 2024 року на столичні пляжі набирали команду лайфгардів

Чи буде у Києві пляжний сезон 2024 — відповідь КМДА